Başkan Kızıltoprak, "Yaparsa Milletvekili Mehmet Taytak yapar"

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Bolvadin Organize Hayvancılık Bölgesi’nin tahsis işleminin, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın özverili çalışmaları sayesinde gerçekleşti.

GÜNDEM 18.09.2024 22:08:08 0
Başkan Kızıltoprak,

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, uzun süredir atıl durumda olan Bolvadin Organize Hayvancılık Bölgesi’nin tahsis işleminin başarıyla tamamlandığını açıkladı. Kızıltoprak, bölgenin ekonomik kalkınmasında büyük bir potansiyel taşıyan bu alanın faaliyete geçmesinin, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın özverili ve kararlı çalışmaları sayesinde gerçekleştiğini vurguladı.

 

"Bölge halkı için önemli bir kazanım olmuştur”

Bolvadin Organize Hayvancılık Bölgesi'nin tahsisi, ilçenin tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir atılım olduğunu söyleyen Başkan Kızıltoprak, Organize Hayvancılık Bölgesinin, uzun yıllardır atıl durumda olmasına rağmen, bölge halkı ve yerel yönetimler tarafından sürekli gündemde tutulmuş ve ekonomiye kazandırılması yönünde talepler dile getirilmişti. Başkan Kızıltoprak, “Bu konudaki taleplerin Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak’ın yoğun çabalarıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanan bu tahsis süreci nihayet başarıya ulaştı ve bölge, Bolvadin Belediyesi’nin bir iştiraki haline geldiğini ve bölge halkı için önemli bir kazanım olmuştur” dedi.

 

"Bolvadin halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum”

Başkan Kızıltoprak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bolvadin Organize Hayvancılık Bölgesi'nin tahsisi, ilçemiz için uzun zamandır beklenen bir gelişmeydi. MHP Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak’ın konu üzerindeki titiz çalışmaları sayesinde bu süreci başarıyla tamamladık. Bu alan, Bolvadin ve çevresindeki hayvancılık faaliyetlerine büyük bir ivme kazandıracak. Bölgenin faaliyete geçmesiyle birlikte, hayvancılık sektöründe hem üretim kapasitesi artacak hem de bölge halkına yeni istihdam olanakları sağlanacak. Milyonlarca lira ecrimisil cezası ödenmesine rağmen, ilçemizin kalkınması için kullanılması gereken kaynakların boşa harcanmasına üzülüyorduk. Milletvekilimiz Mehmet Taytak, her zaman olduğu gibi Afyonkarahisar’ın sorunlarına duyarlı yaklaşmış ve bu büyük projeyi hayata geçirme konusunda elinden gelen gayreti göstermiştir. Kendisine, Bolvadin halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


Perşembe 22.1 ° / 11.9 °
Cuma 23 ° / 10.9 °
Cumartesi 16 ° / 11.4 °