Frig Vadisi Cumhuriyet Turu Başladı: Emekliler Tarihi Güzellikleri Keşfediyor

 Frig Vadisi Cumhuriyet Turu Başladı: Emekliler Tarihi Güzellikleri Keşfediyor

Afyonkarahisar Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen Frig Vadisi Cumhuriyet Turu'nun ilk etabı başladı. 1000 emeklinin katılacağı turların ilk grubunda 200 emekli geziye çıktı.

Afyonkarahisar Belediyesi ve Kent Konseyi Emekliler ve Sosyal Hayata Katılım Çalışma Grubu'nun işbirliğiyle organize edilen Frig Vadisi Cumhuriyet Turu'nun ilk etabı bugün başladı. 

Toplamda 1000 emeklinin katılacağı etkinlikte ilk grup, 200 emekliyle yola çıktı. Emekliler, Afyonkarahisar Belediyesi binası önünden düzenlenen törenle uğurlandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız’dan Mesaj

Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, tur öncesinde yaptığı konuşmada Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın selamlarını ileterek, “Bir şehirde insanlar mutluysa şehri yönetmek daha zevkli ve daha kolaydır. 

Bugün düzenlediğimiz bu gezi, hem şehrimizin güzelliklerini keşfetmek hem de emeklilerimizin sosyalleşmesi adına önemli bir etkinlik” dedi.

1000 Emekli Kasım Ayına Kadar Frig Vadisi’ni Ziyaret Edecek

Frig Vadisi Cumhuriyet Turu’na belediye personelinin de eşlik edeceğini belirten Yıldız, hava koşullarına uygun olarak gezinin organize edildiğini söyledi. 

Yıldız, "Bu tür etkinlikler, birbirimizi tanıma ve sosyalleşme adına oldukça kıymetlidir. Kasım ayının ilk haftasına kadar sürecek turlarda toplamda 1000 emekli Frig Vadisi’ni ziyaret edecek” diye konuştu.

#FrigVadisi #CumhuriyetTuru #Afyonkarahisar #EmeklilerGeziyor #SosyalHayat #KentKonseyi



12.8° / 1°