Halil İbrahim Sevim: "Yavuz Hırsız Misali Ev Sahibini Bastırma Çabasındalar!"

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, haftalık olağan basın toplantısında ulusal ve yerel gündem konularını ele aldı.

GÜNDEM 22.10.2024 13:53:08 0
Halil İbrahim Sevim:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın haftalık olağan basın toplantısı, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim’in başkanlığında gerçekleştirildi. 

Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tekik ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akcasu da toplantıya katıldı. 

Toplantıda Sevim, ulusal gündemdeki çete soruşturmasına, AK Parti’nin sağlık reformlarına ve İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Yavuz Hırsız Misali Ev Sahibini Bastırma Çabasındalar!”

Halil İbrahim Sevim, ulusal gündem hakkında yaptığı açıklamalarda, yeni doğan ünitelerinde suç işleyen bir çeteye yönelik soruşturmayı hatırlatarak, bu çeteyi koruma çabalarını eleştirdi. 

"El kadar bebeklerin canı üzerine kurulmuş alçakça bir organizasyon üzerinden siyaset yapmak tam manasıyla haysiyet yoksunluğudur" diyen Sevim, CHP'li isimlere yönelik eleştirilerde bulundu. 

Sevim, bu çeteye destek verenleri, "katil bizim katilimiz" anlayışını benimsemekle suçladı.

Sevim, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun istifaya çağrılmasını, "Yavuz hırsız misali ev sahibini bastırma çabası" olarak değerlendirdi ve AK Parti’nin sağlık reformlarını savundu. 

CHP'li isimlere yönelik eleştirilerini sürdürerek, bu kişilerin çete soruşturmasındaki bağlantılarına dikkat çekti.

İsrail'e Sert Tepki: "Aksa Tufanı Ümmetin Dirilişine Vesile Olacak"

Sevim, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına da değindi. Aksa Hastanesi'ne düzenlenen saldırının ardından hastaneye sığınan sivillerin yanarak can verdiğini belirtti. 

İsrail'in Gazze Şeridi'nde devam eden saldırılarına karşı sessiz kalan uluslararası toplumu eleştirdi ve "Zalimler için yaşasın cehennem" ifadelerini kullandı. 

Sevim, bu saldırıların İslam ümmetinin dirilişine vesile olacağını belirtti.

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in Ölümü

Basın toplantısında Sevim, FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in ölüm haberine de değindi. 

Sevim, "Zalimler için yaşasın cehennem!" diyerek, Türkiye'nin terörle mücadelesinde kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. 

FETÖ'nün Türkiye'ye karşı işlediği suçların unutulmayacağını belirten Sevim, bu mücadelenin rehavete kapılmadan sürdürüleceğini söyledi.

Bizim Kongrelerimizde Ayılıp Bayılanlar Olmaz

Toplantıda AK Parti’nin teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren Sevim, 8. Olağan Kongre sürecinin başladığını duyurdu. 

Sevim, kongrelerin kardeşlik ve dayanışma içinde geçeceğini, AK Parti kadrolarının Türkiye için çalışmaya devam edeceğini belirtti. 

“Bizim kongrelerimizde ayılıp bayılanlar olmaz,” diyerek teşkilat içindeki disipline ve birlikteliğe vurgu yaptı.

Yerel Yatırımlar ve Muhtarların Önemi

Sevim, Afyonkarahisar’daki yerel yatırımlara da değindi. Bolvadin ve Şuhut ilçelerine kapalı spor salonu yapılacağını ve Banaz Hocalar yolunun Kasım ayında ihale edileceğini müjdeledi. 

Ayrıca muhtarların toplum içindeki kritik rolüne dikkat çeken Sevim, Afyonkarahisar'da 850 muhtarın 24 saat esasına göre çalıştığını belirtti ve fitne siyasetini kınadı.


#AKPartiAfyonkarahisar #HalilİbrahimSevim #SağlıkReformu #FETÖ #Gazze #İsrailSaldırıları #AksaTufanı #MuhtarlarGünü


Salı 12.8 ° / 1 °
Çarşamba 14.7 ° / 2.3 °
Perşembe 17.3 ° / 3.3 °